MYDIN DAN SME BANK MEMETERAI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN SEMPENA MALAYSIA DAY RIDE 2020

MYDIN dengan kerjasama SME Bank, berbesar hati memeterai Memorandum Persefahaman bagi keahlian Meriah secara automatik buat semua ahli Kelab Sukan dan Rekreasi SME BANK. Program kesetiaan MERIAH ini menawarkan lebih banyak ganjaran, manfaat serta diskaun bagi pengalaman membeli-belah yang istimewa buat semua ahli berdaftar.

PRODUK MALAYSIA DI MATA DUNIA

JIKA dilihat di atas peta, Malaysia hanyalah sebuah negara kecil dengan populasi 32 juta penduduk. Namun sejak merdeka 63 tahun lalu, Malaysia telah acapkali membuktikan kehebatan di persada dunia apabila melahirkan ramai tokoh berkaliber dalam pelbagai bidang.

DANA RM163,000 OHMYDIN! THE BRAND FESTIVAL DIAGIH

DANA OHMYDIN! The Brand Festival berjumlah RM163,000 yang dilaksanakan di bawah tanggungjawab sosial korporat MYDIN Prihatin mula disumbangkan kepada 15 rumah kebajikan.

MYDIN RAI KANAK-KANAK, PENGHUNI PKIPM

Mydin Mohamed Holdings Bhd (Mydin) mengambil inisiatif bagi meraikan seramai 65 orang kanak-kanak dan penghuni daripada Persatuan Kebajikan Islam Peribadi Mulia di sini kelmarin.

JOMLAH KITA BELI BARANGAN BUATAN MALAYSIA

Pasca COVID-19 ini, banyak perniagaan usahawan tempatan terkesan akibat impak yang dibawa pandemik tersebut.

MYDIN OFFER GREAT DEALS AS IT TURNS 63

Sixty-three is an important number for Malaysia this year, and will be more so for Mydin hypermarket as the chain celebrates its 63rd anniversary with its OHMYDIN! The Brand Festival.

MYDIN KOMITED RINGANKAN BEBAN RAKYAT

SEMPENA sambutan ulang tahunnya yang ke-63, rangkaian pemborong dan peruncit halal terkemuka Malaysia, Mydin Mohamed Holdings Bhd (Mydin) akan menganjurkan kempen OHMYDIN! The Brand Festival bermula dari 20 Ogos sehingga 1 November ini.

OHMYDIN! REBUT GANJARAN BERNILAI RM6.3 JUTA!

Shopping online sambil tengok program live OHMYDIN! Ada tawaran serendah 63 sen tau!

AIDILADHA LEBIH BERMAKNA BERSAMA YANG TERSAYANG DI MYDIN

Salam Aidiladha buat umat Islam dan seluruh rakyat Malaysia. Meskipun tahun ini rakyat Malaysia tidak berpeluang untuk menunaikan ibadah haji di Tanah Suci ekoran daripada pandemik, namun begitu kita amat bersyukur dapat meraikan Hari Raya Aidiladha bersama keluarga tercinta dan rakan-rakan.
Prev