Back
13 June 2014

MYDIN KINI DI SABAH!

SUH Opening Web Banner

 

MYDIN KINI DI SABAH!

 

 

Istimewa buat warga Sabah, cawangan MYDIN SEJATI UJANA, Sandakan kini dibuka! Terokai pengalaman baharu membeli- belah di MYDIN Mall & Hypermarket dengan pelbagai variasi pilihan makanan,  barangan tempatan, produk kesihatan dan kecantikan, keperluan barangan dapur dan rumah serta pelbagai  lagi- semuanya pada  harga berpatutan di bawah satu bumbung.

Berkeluasan 197, 004. 74 kaki persegi, cawangan MYDIN yang ke -74 ini  membawa keterujaan membeli belah kepada penduduk sekitar  dengan lebih dari 20 kedai – kedai menarik untuk dikunjungi antaranya  ialah KARAMELL ALMONDO, SYARIDAH’S COLLECTION, SIBLING CORNER, MAY MOBILE, NOVELTY BAKERY , UNCLE BOB, AL FALAH NASI KANDAR dan banyak lagi.

Sempena pembukaan ini, kami menawarkan promosi luar biasa sepanjang tiga hari bermula dari 23 Ogos hingga 25 Ogos 2019, antaranya

  1. Ayam Berserta Kepala Dan Kaki – RM 5.99/ Kg  Terhad 2 Ekor Setiap Pelanggan
  2. Ubi Kentang – RM 0.99/Kg  Terhad 2 Kg Setiap Pelanggan
  3. Minuman Malt Coklat Milo 1kg – RM 16.99  Terhad 2 Paket Setiap Pelanggan

Bukan itu sahaja, lebih banyak tawaran menarik menanti anda dengan promosi yang berlangsung sehingga 8 September 2019 bagi barangan elektrik, perkakasan dapur, pakaian dan makanan “Ready To Eat”.

Bagi ahli kad Meriah, pelbagai kelebihan serta ganjaran sepanjang tahun di samping promosi menarik setiap minggu untuk anda.

Istimewa untuk ahli Meriah, beli mi segera jenama Maggi ( 5x 79 gm), tisu muka (4 x 70’s)  pada RM 1 setiap satu serta minyak masak 5 kg jenama SEJATI dengan hanya RM 10.00 satu unit. Tunggu apa lagi, daftarlah sebagai ahli Meriah sekarang!

Ayuh beramai – ramai ke MYDIN SEJATI UJANA pada 23 Ogos 2019 ini. Pelbagai promosi dan aktiviti menarik bersempena pembukaan menanti anda.

Jumpa anda disana!

 

“MENGAPA BAYAR LEBIH? BELILAH DENGAN HARGA BORONG!”