Back
13 June 2014

OHMYDIN! REBUT GANJARAN BERNILAI RM6.3 JUTA!

 

Shopping online sambil tengok program live OHMYDIN! Ada tawaran serendah 63 sen tau!

 

OHMYDIN

 

Bukan sikit tawaran dan ganjaran yang bakal MYDIN berikan melalui kempen OHMYDIN! tau. Jarang-jarang program siaran langsung nak beri tawaran sebesar ini untuk penontonnya.

Rakyat Malaysia dijanjikan sehingga RM6.3 juta tawaran dan ganjaran yang menarik dari pelbagai jenama dan produk! Korang pun mesti tak akan terfikir pun yang produk tu akan terlibat, sebab memang tak masuk akal langsung!

 

Korang boleh dapatkan baucar shopping MYDIN dengan harga rendah & menang sebuah kereta!

 

OHMYDIN

 

Selain itu,MYDIN juga akan menawarkan e-baucar bernilai RM100 dengan harga RM90! Manakala e-baucar RM50, korang boleh dapatkan dengan harga RM47.50! Ada e-baucar bernilai lebih RM10 ribu yang boleh korang guna untuk menebus harga promosi barangan yang berbeza setiap minggu.

Tak habis di situ guys, ada lagi! Korang juga berpeluang untuk memenangi sebuah KERETA! WOW!

 

Siap ada persembahan artis, cooking show dengan Chef terkenal dan ada game jugak nanti!

 

OHMYDIN

 

Bagi memeriahkan lagi suasana, program live OHMYDIN! juga akan ada persembahan daripada artis-artis terkenal tanah air. Antaranya ialah Siti Nordiana, Hazama, Elly Mazlein, Issey dan ramai lagi! Korang jangan terlepas nak tengok rancangan ni tau!

Selain itu, ada juga brand-brand terkenal yang akan terlibat! Korang boleh tengok dekat bawah ni!

 

OHMYDIN

 

Bila OHMYDIN! akan berlangsung? Tak sabar nak tengok!

 

Siaran langsung OHMYDIN! akan berlangsung pada 20 Ogos 2020 pada jam 2 petang di saluran TV3! Korang wajib tengok live ni dan boleh set time korang awal-awal jangan sampai terlepas program ni.

 

Tapi kenapa 20 Ogos? Bukan Awal Muharram ke?

 

20 Ogos dipilih sebagai hari pertama kempen kerana bersesuaian dengan simbolik Awal Muharam iaitu penghijrahan. Oleh itu, MYDIN ingin mengambil peluang ini untuk mencuba pendekatan yang baru dalam masa yang sama, menerapkan elemen kesederhanaan.

Kempen ini juga bertujuan membantu meringankan beban rakyat Malaysia ketika krisis ekonomi akibat Covid-19. Dengan berbuat demikian, ia bukan saja dapat membantu rakyat malahan dapat membantu ekonomi peniaga dengan berkolaborasi bersama pembekal-pembekal tempatan.

 

Tawaran ni akan dijalankan di semua cawangan MYDIN!

 

Tak terhad kepada beberapa pilihan, tawaran ni juga akan dijalankan di semua platform MYDIN. Ini termasuklah MYDIN Online, MYDIN Express dan MYDIN@Shopee!

So, korang bolehlah pilih mana-mana platform di atas untuk shopping baucar korang tu nanti okay? Yang penting jangan lepaskan peluang menarik ni dan tonton siaran langsung OHMYDIN! nanti!